VÅRT NYHETSBREV

Vi skickar ut 5-6 nyhetsbrev per år med korta sammanfattningar av vad som hänt och är på gång inom de områden vi jobbar, och länkar också vidare till mer information. Däremellan kan vi skicka något brev med mer information om inom ett speciellt område. I första hand rör informationen händelser där vi är aktiva, men även andra nyheter kan refereras, framför allt inom lasersäkerhet.

För tätare information och kommentarer lägger vi ut information på FacebookTwitter och Linked-in.

Områden:

Laserprocesser – markera detta alternativ om du har ett allmänt intresse för bearbetningsmetoder med laser, vare sig det gäller att utnyttja dem för möjligheter inom produktutveckling, eller för att förbättra produktionen av befintliga produkter. Laserprocesser för bearbetning används på metaller, plaster, keramer, trä osv.

Lasersäkerhet – markera detta alternativ om du har ett intresse att följa vad som händer med nya standarder, rapporterade olyckor, och kommande kurser i lasersäkerhet. Om du redan nu vill anmäla intresse eller lämna önskemål om kurstillfälle finns ett särskilt intresseformulär för lasersäkerhetskurser här.

Företagsutveckling – Marknadserbjudande, Försäljningsprocess, Mål och resultat, Högpresterande team – tillverkningsprocesser och maskiner i all ära – men det är när fördelarna med nya processer kan samverka med hela företagets arbete och omsättas till kundnytta  som de stora vinsterna visar sig. Och ofta finns det mer att hämta genom att gå igenom dessa områden än att köpa en ny maskin – i varje fall inledningsvis. (Se mer på ER-konsults hemsida!)

Hyra laserutrustning – markera detta alternativ om du är intresserad av att vara uppdaterad av vilken utrustning som vi kan erbjuda för uthyrning, och exempel på vad andra använder hyrd utrustning till. Aktuella utrustningar finns här.

Begagnad laserutrustning – markera detta alternativ om du vill ha ett meddelande när vi uppdaterar begagnatlistan. Aktuell begagnatlista finns här.

Robotsvets – markera detta alternativ om du är intresserad av robotiserad svetsning – laser eller bågsvets.

Lasersvetsning, Laserskärning, Lasermärkning, Lasercladding – markera gärna om det är en eller flera processer som är särskilt intressanta.

Meddelande – skriv gärna en rad eller två om vad ni gör, eller skulle vilja göra, så ska vi göra vårt bästa för att hitta information som kan vara till nytta för er!

  Rubrik : Anmälan Nyhetsbrev

  Markera ett eller flera områden du är intresserad att vara uppdterad inom

  LaserprocLaseräkerhetFöretagsutvHyr laserBeg. laserRobotsvetsLasersvetsningLaserskärningLasermärkningLasercladding

  Information  AKTUELLT

  Öppna kurser:

  Distanskurs under planering för våren 2021.

  Kontakta oss för mer information!

  Mer information kommer här inom kort.

  Företagsinterna kurser erbjuds både hos er och på distans.

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!


  Mer information direkt från Laser on Demand:

  KONTAKTA LASERSAFETY

  • Här hittar du våra kontaktuppgifter och karta.